Verkoop – Poetsdoeken

De door u gebruikte poetsdoeken hoeft u niet meer af te laten voeren. Wasserij Boumans B.V. haalt de verontreinigde doeken regelmatig bij u op en brengt ze weer gewassen retour. Op deze manier hebben uw medewerkers altijd schone, goed absorberende poetsdoeken op voorraad. De poetsdoeken zijn gemaakt van kwaliteitstextiel met een hoog absorptievermogen. Ook zijn deze poetsdoeken geschikt voor veelvuldig gebruik.

De poetsdoeken zijn geschikt voor: chemicaliën, onderhoudswerkzaamheden, oplosmiddelen en inkten. Daarnaast absorberen de doeken water, vetten en oliën. Er word in de volgende branches gebruik gemaakt van onze poetsdoeken: automotive, machinebouw, hydrauliek, plastic industrie en grafische industrie.

Poetspapier
De industrierollen zijn zeer geschikt voor het “vuilere” werk zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van zwaar vuil en vetten. Wordt gebruikt in de volgende branches: automotive, food, grafisch, industrie, medisch en sanitair.

Europroducts, Eco MINI Poetspapier, P52112, (12 rollen)Europroducts, Poetspapier MIDI, 118039, (6 rollen)Europroducts, Poetspapier MIDI, 110016, (6 rollen)

Afkeur
Tafellakens of theedoeken die niet meer gebruikt kunnen worden zijn ideaal om te gebruiken als poetslap. Daarom hebben wij poetslappen van oude tafellakens en theedoeken in een doos verpakt van 10 KG.

Afgekeurde tafellakens/servetten
Deze poetsdoeken bestaan uit afgekeurde tafellakens. De kwaliteit is 100% katoen.

10 KG Poetsdoeken

Afgekeurde theedoeken
Deze poetsdoeken bestaan uit afgekeurde theedoeken. De kwaliteit is 100% katoen.

10 KG Poetsdoeken