Verhuur – Poetsdoeken

De door u gebruikte poetsdoeken hoeft u niet meer af te laten voeren. Wasserij Boumans B.V. haalt de verontreinigde doeken regelmatig bij u op en brengt ze weer gewassen retour. Op deze manier hebben uw medewerkers altijd schone, goed absorberende poetsdoeken op voorraad. De poetsdoeken zijn gemaakt van kwaliteitstextiel met een hoog absorptievermogen. Ook zijn deze poetsdoeken geschikt voor veelvuldig gebruik.

Door het huursysteem weet u precies hoeveel u per maand kwijt bent en heeft u ook geen zorgen meer betreffende de aanschaf van de poetsdoeken. Doordat de poetsdoeken op een milieuvriendelijke manier gereinigd worden gaan deze doeken langer mee. Dit betekent voor u dat er minder poetsdoeken in roulatie hoeven te komen, wat een kostenbesparing voor u op levert. Wasserij Boumans B.V. levert ook de poetsdoekdispensers en opslagboxen, dit is voor wederzijds gemak.

Algemene ruilpoetsdoeken
De universele poetsdoek wordt o.a. gebruikt in de industrie, garage- en onderhoudsbedrijven of door bedrijven met een eigen technische dienst. De poetsdoek is beschermend, warmte-isolerend en heeft een groot absorptievermogen. De doek kan een veelvoud aan eigen gewicht opnemen.

Kosteloze vervanging versleten poetsdoeken
De gebruikte poetsdoeken worden periodiek gewisseld voor schone poetsdoeken. Wij dragen zorg voor de reiniging van de poetsdoeken én de controle op eventuele aanwezige metaaldelen. Versleten poetsdoeken worden kosteloos vervangen.

Kleur: wit en blauw

Formaat: 30 x 41 cm (incl. krimp)

Kwaliteit: katoen/polyester – 80/20%

Absorptievermogen: veelvoud van eigen gewicht

   

Voordelen:

  • Geen aanschafkosten
  • Ontzorging
  • Altijd voorzien van voldoende kwalitatief goede poetsdoeken
  • Absorbeert tot 3x het eigen gewicht
  • Milieuvriendelijk, de doeken worden hergebruikt
  • Geen afvalstroom meer

De poetsdoeken zijn geschikt voor: chemicaliën, onderhoudswerkzaamheden, oplosmiddelen en inkten. Daarnaast absorberen de doeken water, vetten en oliën. Er word in de volgende branches gebruik gemaakt van onze poetsdoeken: automotive, machinebouw, hydrauliek, plastic industrie en grafische industrie.