Wassen – Particuliere was

Tegenwoordig besteden er steeds meer particulieren hun was uit. Dit kan zijn omdat het tijd bespaard of wellicht dat ze niet in staat zijn om hun eigen was te verzorgen. Wasserij Boumans B.V. biedt hier de ideale oplossing voor. U kunt al uw was en stoomgoed, ook van het gezin, door ons laten verzorgen. Wasserij Boumans B.V. verzorgt de was van particulieren voor heel Zuid-Nederland.

Wij begrijpen dat u als particulier wellicht te weinig tijd heeft of niet in staat bent om uw eigen was te verzorgen. Wij zijn dan de ideale oplossing voor u!Onze chauffeur haalt uw was op, op de afgesproken dag, het wasgoed wordt voor u gewassen en weer bij u thuis gebracht.

Naast het verzorgen van particuliere was komen wij bij verschillende verzorgingstehuizen. Wij zorgen ervoor dat beddengoed, badgoed, keukendoeken en ook de kleren van bewoners opgehaald, gewassen en terug gebracht worden. Op deze manier hoeft u niks te doen aan al het linnen.

Voordelen:

  • Ontzorging
  • Meer tijd over
  • Uw was kastklaar retour
  • Haal- en brengservice

Let op: 

  • Klant worden is als particulier alleen mogelijk wanneer u wasgoed heeft dat met een vaste frequentie terugkeert, mocht u graag kleine aantallen of eenmalig iets willen laten verwerken dan kunt u het beste contact opnemen met een plaatselijke stomerij. (Stomerij van Beeck, Sint-Oedenrode)
  • We hanteren een minimale hoeveelheid van 4kg wasgoed, dus mocht er minder ingeleverd worden dan wordt er altijd voor 4kg in rekening gebracht.
  • Het is mogelijk om belklant te worden, zodat er gebeld dient te worden als er voldoende was is om op te halen. Verder is het mogelijk om wekelijks, 2-wekelijks of 3-wekelijks de was op te halen, wel dient u hierbij rekening te houden dat het wasgoed dan ook pas terug wordt gebracht. Bijv. 2-wekelijks, dan komt de chauffeur niet een week na inleveren de was retour brengen, maar na 2 weken.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur kunt u bij een van onze medewerkers terecht op het volgende nummer; 0411 7111 44 of u kunt een mail sturen naar info@wasserijboumans.nl