Verkoop – Keukenlinnen

Bent u op zoek naar keukentextiel van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans B.V. bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van Blokdoeken, Diendoeken, Glazendoeken, Theedoeken en Werkdoeken. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

Blokdoek
Bent u opzoek naar een specifieke kleur blokdoek? Bij ons zijn de blokdoeken verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, blauw, rood en groen. In ons assortiment kunt u ook badstof blokdoeken vinden.

Blokdoek, ZwartBlokdoek, Badstof, Blauw/Wit

Diendoek
Bent u op zoek naar een diendoek om de warme borden die uit de keuken komen te serveren? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing! De diendoeken hebben ook een professionele uitstraling.

Diendoek, Gele Rand

Glazendoek

Wilt u uw glaswerk streeploos en zonder pluis drogen? Onze glazendoeken zijn ideaal voor het poleren van uw glaswerk en serviesgoed. De glazendoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals paars en blauw.

Glasdoek, paarse ruitGlasdoek, Blauwe Ruit

Theedoeken

Bent u opzoek naar een specifieke kleur theedoek? Bij ons zijn de theedoeken verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins zoals de nationale ruit, zwart, blauw, rood en groen.

Theedoek, Nationale RuitChaud Devant, Theedoek, (6 stuks)

Werkdoeken

Werkdoeken zijn ideaal voor het poetsen van de bar, keuken, tafels of de sanitaire voorziening. De werkdoeken zijn industrieel wasbaar, dus zijn na wassen weer te gebruiken.

Werkdoek, Groene Rand

Naast doeken bieden wij op onze webshop ook diverse andere artikelen aan zoals kokskleding, food kleding, en werkschoenen. Naast correcte kleding is hygiëne ook erg belangrijk in de horeca, daarom bieden wij handdoek papier, zeep dispensers, schoon loopmatten etc. aan in onze webshop.

Ook voor bovenstaande geven wij een vrijblijvend passend advies.