Bent u op zoek naar Guest Supplies van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van de collecties Colors Unlimited en The Spa Collection. Ook kunnen wij u voorzien van verschillende servicesets. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

Guest supplies zijn diverse producten, deze worden vrijwel standaard aangeboden in een hotelkamers. Dit zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen, het geeft blijk van aandacht en oog voor detail. Bekijk ons hele assortiment guest supplies  op onze webshop en vind producten waarmee u een attent gebaar maakt naar uw gasten .

Colors Unlimited

Guest Supplies zijn een must have voor uw gasten in uw hotel. Colors Unlimited biedt Guest Supplies met een kleurrijke en nette uitstraling.

Afbeeldingsresultaat voor colors unlimited

Servicesets

Servicesets zijn ideaal voor bungalowparken of campings. Deze sets bieden een extra service om uw gasten te voorzien van alle benodigdheden zoals een dweil, een vaatdoek, een schuurspons, een afvalzak, een pedaalemmerzak, een doosje lucifers, een afwasborstel, afwasmiddel, een rol toiletpapier, koffie en thee.

Koffieset, Filter, (60 stuks)Schoonmaakset 2, Eco, (20 stuks)Schoonmaakset 2, (24 stuks)

The Spa Collection

Guest Supplies zijn een must have voor uw gasten in uw hotel. The Spa Collection biedt Guest Supplies met een mooie en strakke uitstraling. Bij The Spa Collection heeft u een ruime keuze aan diverse producten.

Afbeeldingsresultaat voor the spa collection

Branches:

  • Vakantieparken
  • Beautycentra
  • Spa’s
  • Restaurants en hotels
  • Bed and breakfasts