Verkoop – Horeca linnen

Bij Wasserij Boumans B.V. kunt terecht voor de aanschaf, huur en het onderhoud van uw linnen. Naast dat wij linnen verhuren kunt u er bij Wasserij Boumans B.V. ook voor kiezen om uw linnen te kopen. Door een goede samenwerking met verschillende leveranciers en fabrikanten kan Wasserij Boumans B.V. een ruim assortiment linnen leveren.

Badtextiel
Bent u op zoek naar badtextiel van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van Badjassen, Badmatten, Badslippers, Gastendoekjes, Handdoeken en Washandjes. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

The Spa Collection, Slipper Gesloten Badstof, 6517021, (100 stuks)Gastendoek, 30x50cm, wit, microcottonBadjas, Wit, Micro Cotton

Bedtextiel

Bent u op zoek naar bedtextiel van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van Dekbedden, Dekbedovertrekken, Dekens, Hoeslakens, Kophoeslakens, Kussens, Lakens, Moltons, Slopen, Spreien en Bedlopers. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

De Witte Lietaer, Kussensloop, Dritto, 10 mmLuxe kussen, 60x70cm, microfibreDe Witte Lietaer, Dekbedovertrek, Vibes

Tafeltextiel
Bent u op zoek naar tafeltextiel van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van Decoratie, Lopers, Servetten, Tafellakens en Tafelmoltons. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

De Witte Lietaer, Servet, Luna-Uni  De Witte Lietaer, Loper, Luna-A  Tafellaken, Luna-a, Sfeer