Verkoop – Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar bedrijfskleding van hoge kwaliteit? Bij Wasserij Boumans bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van Foodkleding, Kokskleding, Representatieve kleding, Werkkleding en Werkschoenen. Uw eigen logo op het kledingstuk laten borduren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Neem eens een kijkje in de verschillende categorieën voor meer informatie.

Foodkleding
Ons assortiment foodkleding bestaat uit hygiënische werkkleding van hoge kwaliteit merken zoals HaVeP en Orcon.

HavepOrcon

Kokskleding
In ons assortiment kokskleding kunt u hoge kwaliteit kokskleding vinden van verschillende merken zoals Chaud Devant, Robini, Bragard en Romancelli. U vindt hier onder andere Haltersloven, Koksbroeken, Koksjassen, Koksmutsen en Sloven.

- Bragard -- Chaud Devant -- Robini -- Romancelli -

Representatieve kleding
Wilt u er goed uitzien in een nette blouse van CG of een nette polo van Tricorp (Rom88)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment aan representatieve kleding geeft u een ruime keuze aan nette bedrijfskleding.

CGTricorp

Werkkleding
In ons assortiment werkkleding kunt u hoge kwaliteit werkkleding vinden van verschillende merken zoals HaVeP, Orcon, Tricorp (Rom88) en Dapro.

DaproHavepOrconTricorp

Werkschoenen

Ons assortiment werkschoenen bestaat uit sneakers en veiligheidsschoenen van bekende merken als Emma, Grisport en Redbrick. De schoenen zijn voorzien van een stalen of carbon neus en zorgt hierdoor voor extra veiligheid tijdens het werken.

EMMAGrisportRedbrick